Bestyrelse

Odsherreds Gymnasiums bestyrelse består af:

Søren Brun Hansen (formand) udpeget af Odsherreds Erhvervsråd

Peter Holm udpeget af skolelederne ved de grundskoler i Odsherred Kommune, som har overbygning.

Morten Blomhøj udpeget af Roskilde Universitets Center

Mogens Møller udpeget af kommunalbestyrelserne i regionen i forening.

1 medlem med stemmeret og 1 medlem uden stemmeret, der udpeges af elevrådet blandt deltagere i uddannelse ved institutionen. Elevrådet tager ved udpegningen stilling til, hvilket medlem, som er fyldt 18 år, der har stemmeret.

Laura Amalie Ejlerskov Poulsen, 2. as

Johannes Hartung Jørgensen, 2.am

Karen Uhre (med stemmeret) og Anette Kondrup (uden stemmeret) udpeget af og blandt institutionens medarbejdere.