Skolens fælles værdigrundlag

• En skole, hvor kvalitet i undervisningen prioriteres højt – fagligt og pædagogisk
  • En skole, som bygger på gensidig respekt mellem alle ansatte og elever.
  • En skole, hvor miljøet prioriteres højt.
  • En skole, hvor alle parter inddrages i beslutningerne.
  • En skole, hvor internationalisering er på dagsordenen.
  • En skole, hvor de kreative og musiske aktiviteter prioriteres højt.
  • En skole med en fast forankring i lokalsamfundet.

Værdigrundlaget i praksis

• Elever og lærere møder til tiden og er velforberedte.
  • Undervisningen er levende og dynamisk og foregår i et godt og trygt arbejdsklima.
  • Evaluering af elevernes standpunkt og af undervisningens indhold og form foretages løbende.
  • I lærerteam foretages en koordinering af undervisningen – både den mundtlige og skriftlige.
  • Der afsættes tilstrækkelige midler til personalets efter- og videreuddannelse.
  • Lærerne holder sig à jour fagligt og pædagogisk.
  • Alle væsentlige beslutninger høres i elevråd og MED-repræsentationen.
  • Udadrettede aktiviteter, internationalt samarbejde og udveksling finder sted i tæt samarbejde med vore udenlandske venskabsskoler.
  • Der samarbejdes løbende med de afleverende skoler – introforløb, brobygning m.v.
  • Skolens lokaler stilles til rådighed for kulturelle arrangementer af forskellig art – foredrag, koncerter og lign.
  • Vi lægger vægt på en høj standard vedr. rengøring og bygningsvedligeholdelse.
  • Skolen er røgfri.
  • De enkelte punkters rækkefølge er ikke udtryk for en prioritering.