Find det her...
1. HF og bogbyttehjulet
08 nov 2018

Det var elever fra 9.V på Sydskolen og 1. Hf på Odsherred Gymnasium, som havde brugt tid og kræfter på at bygge ” Bogbyttehjulet”, som nu står foran indgangen til biblioteket i Asnæs.

Boghjulet og citatplakaterne er blevet til i samarbejde med arkitektfirmaet Arkilab og blev afsløret ved indvielsen af Litteratur- og læsefestivalen i Odsherred, mandag d. 5. november.

Nu kan man da se, at der ligger et bibliotek i Asnæs.

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a