Find det her...
European Business Games
06 apr 2016

Erhvervsøkomiholdet var tirsdag den 5. april med i iværksætterkonkurrencen EBG (European Business Games) en europæisk konkurrence som handler om at skabe virksomheder som udbyder nye , anderledes og innovative produkter.

Vi deltog med to udvalgte grupper som begge mødte velforberedte og kampklare op til konkurrencen der foregik i Nykredit i Lyngby.

En konkurrence som var hård. K-nord (HHX) samt Virum og Lyngby Gymnasier  ydede hvad de kunne, og det var også godt, men OG (Odsherreds Gymnasium) løb af med sejren.

På billedet ses OG’s vinderhold bestående af Jakob Gade Hartmann, Julie Høholt og Jeanett Nørgaard Jørgensen, 3.DS.

Det vindende projekt, EASY WARDROBE SOLUTION, vil via en app lette arbejdsgangen på garderober på især diskoteker.

Finalen og muligheden for dansk (OG’s) repræsentation i den europæiske finale, foregår den 28. april i Finansrådet i Købvenhavn.

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a