Find det her...
Fællestime med Emma Holten
10 jan 2019

 

Emma Holten havde fuld opmærksomhed fra gymnasiets elever og lærere, da hun fortalte om sine erfaringer med krænkelser af privatlivet på de sociale medier. En hovedvinkel i foredraget var, at samtykket er det afgørende. – Hvis man videredistribuerer private foto’s til offentligheden eller andre mennesker uden samtykket, så er man ikke bare kriminel, så er man også en idiot!

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a