Find det her...
Festival i Estland
17 sep 2015

Den 27. til 29. august deltog billedkunstholdet med deres lærer Alf Theilgaard samt rektor Marianne Munch Svendsen og pædagogisk leder Annette Bundgaard i White Lady Festival i byen Hapsalu i Estland. Der var lignende hold fra bl. a. finske og tyske skoler. De estiske værter sørgede for et afvekslende program som foruden friluftforestillinger, processioner og udstillinger (hvor OG sørgede for et medbragt stykke konceptkunst) også indeholdt sight seeing og historisk orientering.

Vi var af sted sammen med repræsentanter fra Odsherred Kommune og 3 af kommunens unge forfatterspirer.
På turen besøgte vi ligeledes gymnasiet i Hapsalu og er efterfølgende i gang med at etablere et fremtidigt samarbejde med dem.

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a