HF Business

Erhvervsøkonomi C – Informatik C

Denne fagpakke er for dig, der drømmer om egen virksomhed. eller dig, der gerne vil tage en uddannelse som markedsøkonom eller serviceøkonom og f.eks. arbejde indenfor turisme.

Med fagene Erhvervsøkonomi og Informatik kommer du til at arbejde case-orienteret på skolen og med besøg på virksomheder.

Hvis du vælger Matematik B som valgfag vil du få adgang til endnu flere uddannelser indenfor økonomi.

Læs om de videregående uddannelser, som du kan komme på med denne fagpakke på UddannelsesGuiden.dk

 

 

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a