Bestyrelsesmedlemmer

Odsherreds Gymnasiums bestyrelse består af:

Lektor Morten Blomhøj (formand). Udpeget af Roskilde Universitets Center.

Mail: bloemhoej@ruc.dk

Kommunaldirektør Claus Sten Madsen (næstformand) Valgt af byrådet i Odsherred Kommune.

Direktør Sif Orbesen udpeget af Odsherred Erhvervsråd

Afdelingsleder Peter Holm udpeget af skolelederne i Odsherred Kommune.

Tobias Yohannes Hansen, 2.q (elevrådsformand) (stemmeret)

TR Stephan Gamrath (med stemmeret) og Anette Kondrup (uden stemmeret) udpeget af og blandt institutionens medarbejdere.