Find det her...
Rockmusik & Guldalder
03 mar 2016

 

Theodor Philipsens maleri Landevej ved Faarevejle fra 1901 er udgangspunktet for billedkunstholdets deltagelse i arrangementet Rockmusik & Guldalder  på Aksen – Odsherreds bibliotek i Asnæs. Lørdag den 12. marts kl. 16.

Holdet er Emina Strsevic. Julie Nielsen, Nanna Lerup Grann, Tanja Hartmann, Victoria Julie Schou & Nicolai P. Rasmussen som har malet parafraser over Philipsens motiv. De vil blive udstillet med ledsagelse af rockmusik komponeret til lejligheden.

plakat

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a