Caféaften

Bag det beskedne navn ‘Cafeaften’ gemmer sig en gigantisk kraftpræsentation.

De unge kreative talenter på Odsherreds Gymnasium begynder allerede i efteråret at skrive et teaterstykke og øve musik. Kulminationen er tre aftener med et show med masser af musik, sang, dans og skuespil, de selv har produceret fra A til Z.

Der er typisk 75-80 af OGs elever på tværs af klasser og årgange, der deltager i projektet. Det fællesskab, der er i at sætte så stort et show op, bidrager til dybe og varige venskaber blandt eleverne.

Forestillingen spilles typisk i begyndelsen af marts.

Tjek dato og billetsalg her på OGs hjemmeside eller Facebookside.

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a