Filmfestival

Det er stort, det er vildt, det er glimmer – Det er Odsherreds Gymnasiums helt egen Oskar-uddeling

Glæd dig til en aften i maj, hvor der er uddeling af Oskars på OG. De nominerede film er nogle af årets eksamensfilm, der bliver udtaget til at konkurrere om juryens og publikums gunst. Juryen består af lærere og filmfolk.

Årets store Oskar-uddeling foregår i en tyk, fed atmosfære af Hollywood og stjernestøv.

Og hvem ved: Måske møder du den næste store Mads Mikkelsen eller Nikolaj Coster-Waldau M/K på scenen i Odsherreds Gymnasium.

Herunder ses billeder fra Filmfestival 2015
  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a