Musical

Det er en mangeårig tradition, at eleverne hvert andet år fremfører en musical i marts måned. Typisk deltager 70-80 elever på tværs af klasser og årgange og alle de elever, som har lyst til at deltage kan være med, da der er mange opgaver og roller som skal besættes i sådan en stor opsætning. Manuskriptet er typisk skrevet af Louise Porret (skolens dramainstruktør). Louise leder og instruerer eleverne fra efteråret og frem til de tre dages forestilling i marts. Skolens musiklærere bidrager til den musikalske side af forestillingen.

I marts 2017 opføres Shakespeares  Skærsommernatsdrøm, som i Odsherreds Gymnasiums udgave bliver til Skør sommernatsdrøm.

 

 

 

 

 

 

  • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

    Albert Einstein

  • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

    Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

  • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

  • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

    – Klara, 1a