Projekt Frivillig

Om Projekt Frivillig, tjek her.

Projekt Frivillig hjælper dig, der går på en ungdomsuddannelse, med at finde et frivilligt arbejde.

Som frivillig får du sjove oplevelser, du bliver udfordret og måske får du også nogle nye venner.

Samtidig gør du en forskel for andre: For ungerne på fodboldholdet, for de gamle på plejehjemmet eller for dine klassekammerater, som vil på festival.

Når du er frivillig, lærer du en masse. Det lærer kan du bruge, når du skal søge en praktikplads, et fritidsjob eller søge ind på en uddannelse. Projekt Frivillig vil gøre det nemmere for dig at fortælle, hvad du har lært som frivillig. Derfor giver vi dig et frivilligbevis, når du har været frivillig i mindst 20 timer.

Har du fået lyst til at blive frivillig? Så tjek vores jobbank. Tjek her.

Eller følg os på Facebook, hvor vi løbende slår frivilligmuligheder op. Du kan også kontakte frivillighedsvejlederen på din skole, hvis du gerne vil have forslag til, hvor du kan blive frivillig.

Bliv frivillig

Hvis du gerne vil være frivillig, kan du:

 • Tjekke de mange, spændende frivillige aktiviteter på Projekt Frivilligs site.
 • Henvende dig til Anni og Anette på kontoret og få hjælp til at komme i gang som frivillig.
Find et frivilligjob

På Projekt Frivilligs site kan du finde alle dine frivillige muligheder. Tjek her. Brug søgefunktionen til højre på siden til at finde de frivillige aktiviteter, som du interesserer dig for. Når du finder en aktivitet, som du kunne tænke dig at deltage i, tager du bare kontakt til den pågældende forening eller organisation.

 • Formuleringen af et problem er ofte vigtigere end dets løsning. At stille nye spørgsmål, pege på nye muligheder og at anskue gamle spørgsmål fra en ny vinkel kræver kreativ fantasi og markerer virkelige fremskridt indenfor naturvidenskaben.

  Albert Einstein

 • Min bevidsthed er fuldstændig tømt for ord, indtil jeg kommer til det øjeblik, da jeg skal kommunikere resultaterne i skriftlig eller mundtlig form..

  Jacques Hadamard,  (fransk matematiker 1865-1963)

 • Det sære ved fremtiden er, at den til sin tid formentlig vil blive kaldt for – De gode gamle dage.

 • I starten føltes det meget anderledes; man vandrer fra klasse til klasse og har mange forskellige lærere. Men det er dejligt at prøve at gøre tingene på en anden måde, fx med brug af IT i undervisningen. Jeg ved ikke rigtig hvad jeg vil uddannes som, men jeg vil gerne opbygge en faglig viden der kan bruges bredt.

  – Klara, 1a